Dus… Ik word zelfstandig ondernemer

Ik nam onlangs een besluit. Ik word zelfstandige. Ik ben een IT’er die zich omschoolde tot diëtiste. I know, van een carrièreswitch gesproken… Ik zocht een job, solliciteerde hier en daar, eindigde quasi steevast in de top 3 en kreeg dan toch altijd hetzelfde antwoord. Dat ze liever iemand wilden aannemen met meer relevante ervaring. Iemand die snel ingewerkt kon zijn… Blah blah, same sh*t, different day.

Het was teleurstellend. Ik weet zo goed wat ik in huis heb. Zonder pretentieus te willen zijn. Noem het liever zelfzeker. Ik wilde me ontzettend graag bewijzen, als ik toch maar eens de kans kreeg.

In plaats van me hier volledig door te laten ontmoedigen, werd er een vechtlust aangewakkerd. Ik zou “hen” verdorie eens laten zien wat ze hadden laten schieten. Their loss.

Dus zijn we hier beland. Ik ben volop bezig mijn business op te starten. Geïnspireerhelld door andere (vrouwelijke) ondernemers, wiens verhalen ik altijd zo boeiend vind, heb
ik besloten het hele proces te documenteren.

Wat komt er allemaal bij kijken? Waar heb ik iets aan gehad? Hoe heb ik bepaalde keuzes gemaakt? Op deze blog zal je dit allemaal kunnen volgen.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s